Vítězka soutěže MasterChef Kristína Nemčková sbírá zkušenosti v zahraničí, nyní pracuje v jako sous chef v nejlepší restauraci světa - Geranium v Dánsku. Pro Apetit píše o trendech ve světě, tentorkát popsala kuchyňskou techniku brining.
...
Stáž v michelinské restauraci není nesplnitelný sen. Splnit si ho mohou ovšem pouze ti připravení. Jak na to vám ve svém dalším článku přiblíží Kristína Nemčková, nejmladší vítězka reality show MasterChef, která až donedávna působila jako...
Vítězka soutěže MasterChef Česko Kristína Nemčková sbírá zkušenosti v zahraničí a nyní pracuje v nejlepší restauraci světa – Geranium v Dánsku. Pro Apetit píše o gastronomických trendech. Tentokrát se podělila o svou zkušenost se...
Kariéru Kristíny Nemčkové odstartovala výhra v soutěži MasterChef, nyní pracuje jako sous chef v nejlepší restauraci světa – Geranium v Dánsku. Pro Apetit pravidelně píše své postřehy ze zahraničí. Zeptali jsme se jí, jestli jí při pobytu...
Vítězska soutěže MasterChef Kristína Nemčková sbírá zkušenosti v zahraničí, nyní pracuje jako sous chef v nejlepší restauraci světa - Geranium v Dánsku. Pro Apetit píše o trendech ve světě.
...
Vítězska soutěže MasterChef Kristína Němčková sbírá několik let zkušenosti v zahraničí, nyní pracuje v nejlepší restauraci světa - Geranium v Dánsku. Pro Apetit píše novou rubriku, ve které sdílí své postřehy z prostředí vysoké gastronomie....
Město s vysokou koncentrací michelinských restaurací nyní poznává i Kristína Nemčková, která se sem přesunula za prací. Když zrovna nevaří v nejlepším podniku světa, ochutnává místní jídla a jezdí na kole jako...
Stala se nejmladší vítězkou soutěže MasterChef na světě a od té doby na sobě pracuje, čímž získává respekt největších kuchařských autorit. Kristína Nemčková na podzim míří za novými zkušenostmi na Filipíny. Co říká o vaření v michelinské...
Vyhrála soutěž MasterChef v Česku, ještě než dosáhla plnoletosti. Vařila a sbírala zkušenosti v londýnské michelinské restauraci Story. Neustále na sobě pracuje a už se rozhlíží, kam dál se vydá pro další zkušenosti.
...
Říjnové číslo Apetitu je inspirováno českou kuchyní. Mísí se v něm tradiční recepty s těmi moderními – třeba kuřetem na čerstvé paprice nebo perníkem s žitným kvasem.
...
Stáž v michelinské restauraci není nesplnitelný sen. Splnit si ho mohou ovšem pouze ti připravení. Jak na to vám ve svém dalším článku přiblíží Kristína Nemčková, nejmladší vítězka reality show MasterChef, která až donedávna působila jako...
Talentovaná kuchařka, vítězka pořadu MasterChef a bývalá sous chefka kodaňské restaurace Geranium Kristína Nemčková se tentokrát ve svém gastronomickém fejetonu zamýšlí nad úspěšným gastronomickým marketingem a odvážnou sázkou na „jediného...
Vítězka soutěže MasterChef Kristína Nemčková sbírá zkušenosti v zahraničí, nyní pracuje v jako sous chef v nejlepší restauraci světa - Geranium v Dánsku. Pro Apetit píše o trendech ve světě, tentorkát popsala kuchyňskou techniku brining.
...
Kuchařská olympiáda, tak by se zkráceně dala popsat celosvětová kulinářská soutěž Bocuse d'Or, která se koná každé dva roky ve francouzském Lyonu. Medaile svou prestiží překoná michelinskou hvězdu, letos o ně po šesti letech budou bojovat...
Kristína Nemčková se zapsala do paměti všech fanoušků gastronomie jako nejmladší vítězka reality show MasterChef Česko. Díky své neuvěřitelné píli a nezměrnému talentu se po výhře vypracovala až na pozici sous chef vyhlášené dánské...
Londýn je jedna z nejdůležitějších metropolí světa, která mi byla téměř tři roky domovem a ráda se tam vracím. Pokud do Londýna někdy zamíříte i vy, sepsala jsem pár tipů, kde se dobře najíst, píše Kristína.
 ...
Na Makro Czech Gastro Fest, který se konal 12. a 13. dubna 2024 v pražském O2 universu, dorazily celebrity ze světa gastronomie. Zeptali jsme se jich, jestli je nějaká surovina, kterou často nemohou sehnat v kvalitě v jaké by si...
Vítězka soutěže MasterChef Kristína Nemčková sbírá zkušenosti v zahraničí, nyní pracuje v nejlepší restauraci světa - Geranium v Dánsku. Pro Apetit píše o gastronomických trendech. Tentorkát komentuje slovo udržitelnost.
...
Druhý ročník národního festivalu MAKRO CZECH GASTRO FEST, který se letos odehraje 12. a 13. dubna v prostorách pražského O2 universa, spojí dohromady profesionály z oboru gastronomie i milovníky jídla. Dva dny, čtyři podlaží, osm...
Titul Objev roku v soutěži Food blog letos získal Adam Rundus. Jeho kulinární dráha začala teprve před dvěma lety, ale už teď je jasné, že se na foodblogové scéně objevil výrazný talent. Uvařte si polévku z pečených rajčat a česneku s...
Listopadový Apetit, který vychází už 19. 10., je plný té nejlahodnější podzimní inspirace. Zároveň je i naší pozvánkou na 2. Zimní Apetit piknik. V sobotu 11. 11. 2023 se setkáme v nádherných historických prostorách Novoměstské radnice a...
Červnový Apetit, který vychází už 18. 5., je nejen oslavou nadcházejícího léta ale i naší pozvánkou na tradiční Apetit piknik. V sobotu 10. 6. si budeme moci pod širým nebem společně vychutnat vše, co milujeme – dobré jídlo, pití i...
Vítězka soutěže MasterChef Kristína Nemčková sbírá zkušenosti v zahraniční, nyní pracuje jako sous chef v nejlepší restauraci světa Geranium v Dánsku. Pro Apetit píše o trendech ve světě. Tentokrát se zamýšlí nad uniformou pro kuchaře -...
Vítězka soutěže MasterChef Kristína Nemčková sbírá zkušenosti v zahraniční, nyní pracuje jako sous chef v nejlepší restauraci světa Geranium v Dánsku. Pro Apetit píše o trendech ve světě. Tentokrát se zamýšlí nad uniformou pro kuchaře -...