Vítězka soutěže MasterChef Kristína Nemčková sbírá zkušenosti v zahraničí, nyní pracuje v jako sous chef v nejlepší restauraci světa - Geranium v Dánsku. Pro Apetit píše o trendech ve světě, tentorkát popsala kuchyňskou techniku brining.
...
Vítězska soutěže MasterChef Kristína Nemčková sbírá zkušenosti v zahraničí, nyní pracuje jako sous chef v nejlepší restauraci světa - Geranium v Dánsku. Pro Apetit píše o trendech ve světě.
...
Kariéru Kristíny Nemčkové odstartovala výhra v soutěži MasterChef, nyní pracuje jako sous chef v nejlepší restauraci světa – Geranium v Dánsku. Pro Apetit pravidelně píše své postřehy ze zahraničí. Zeptali jsme se jí, jestli jí při pobytu...
Vítězka soutěže MasterChef Česko Kristína Nemčková sbírá zkušenosti v zahraničí a nyní pracuje v nejlepší restauraci světa – Geranium v Dánsku. Pro Apetit píše o gastronomických trendech. Tentokrát se podělila o svou zkušenost se...
Město s vysokou koncentrací michelinských restaurací nyní poznává i Kristína Nemčková, která se sem přesunula za prací. Když zrovna nevaří v nejlepším podniku světa, ochutnává místní jídla a jezdí na kole jako...
Vyhrála soutěž MasterChef v Česku, ještě než dosáhla plnoletosti. Vařila a sbírala zkušenosti v londýnské michelinské restauraci Story. Neustále na sobě pracuje a už se rozhlíží, kam dál se vydá pro další zkušenosti.
...
Vítězska soutěže MasterChef Kristína Němčková sbírá několik let zkušenosti v zahraničí, nyní pracuje v nejlepší restauraci světa - Geranium v Dánsku. Pro Apetit píše novou rubriku, ve které sdílí své postřehy z prostředí vysoké gastronomie....
Vítězka soutěže MasterChef Kristína Nemčková sbírá zkušenosti v zahraničí, nyní pracuje v jako sous chef v nejlepší restauraci světa - Geranium v Dánsku. Pro Apetit píše o trendech ve světě, tentorkát popsala kuchyňskou techniku brining.
...
Kristína Nemčková se zapsala do paměti všech fanoušků gastronomie jako nejmladší vítězka reality show MasterChef Česko. Díky své neuvěřitelné píli a nezměrnému talentu se po výhře vypracovala až na pozici sous chef vyhlášené dánské...
Londýn je jedna z nejdůležitějších metropolí světa, která mi byla téměř tři roky domovem a ráda se tam vracím. Pokud do Londýna někdy zamíříte i vy, sepsala jsem pár tipů, kde se dobře najíst, píše Kristína.
 ...
Na Makro Czech Gastro Fest, který se konal 12. a 13. dubna 2024 v pražském O2 universu, dorazily celebrity ze světa gastronomie. Zeptali jsme se jich, jestli je nějaká surovina, kterou často nemohou sehnat v kvalitě v jaké by si...
Listopadový Apetit, který vychází už 19. 10., je plný té nejlahodnější podzimní inspirace. Zároveň je i naší pozvánkou na 2. Zimní Apetit piknik. V sobotu 11. 11. 2023 se setkáme v nádherných historických prostorách Novoměstské radnice a...
Červnový Apetit, který vychází už 18. 5., je nejen oslavou nadcházejícího léta ale i naší pozvánkou na tradiční Apetit piknik. V sobotu 10. 6. si budeme moci pod širým nebem společně vychutnat vše, co milujeme – dobré jídlo, pití i...
Druhý ročník národního festivalu MAKRO CZECH GASTRO FEST, který se letos odehraje 12. a 13. dubna v prostorách pražského O2 universa, spojí dohromady profesionály z oboru gastronomie i milovníky jídla. Dva dny, čtyři podlaží, osm...
Kuchařská olympiáda, tak by se zkráceně dala popsat celosvětová kulinářská soutěž Bocuse d'Or, která se koná každé dva roky ve francouzském Lyonu. Medaile svou prestiží překoná michelinskou hvězdu, letos o ně po šesti letech budou bojovat...
Vítězka soutěže MasterChef Kristína Nemčková sbírá zkušenosti v zahraniční, nyní pracuje jako sous chef v nejlepší restauraci světa Geranium v Dánsku. Pro Apetit píše o trendech ve světě. Tentokrát se zamýšlí nad uniformou pro kuchaře -...
Vítězka soutěže MasterChef Kristína Nemčková sbírá zkušenosti v zahraniční, nyní pracuje jako sous chef v nejlepší restauraci světa Geranium v Dánsku. Pro Apetit píše o trendech ve světě. Tentokrát se zamýšlí nad uniformou pro kuchaře -...
Na Makro Czech Gastro Fest, který se konal 12. a 13. dubna 2024 v pražském O2 universu, dorazily celebrity ze světa gastronomie. Zeptali jsme se jich, jestli je nějaká surovina, kterou často nemohou sehnat v kvalitě v jaké by si...
Vítězka soutěže MasterChef Česko Kristína Nemčkvá sbírá zkušenosti v zahraniční, nyní pracuje jako sous chef v nejlepší restauraci světa - Geranium v Dánsku. Pro Apetit píše o trendech ve světě. Tentokrát se zamýšlí nad hygge.
...
Vítězka soutěže MasterChef Česko Kristína Nemčkvá sbírá zkušenosti v zahraniční, nyní pracuje jako sous chef v nejlepší restauraci světa - Geranium v Dánsku. Pro Apetit píše o trendech ve světě. Tentokrát se zamýšlí nad hygge.
...
Vítězka soutěže MasterChef Kristína Nemčková sbírá zkušenosti v zahraničí, nyní pracuje v nejlepší restauraci světa - Geranium v Dánsku. Pro Apetit píše o gastronomických trendech. Tentorkát komentuje slovo udržitelnost.
...
Kariéru Kristíny Nemčkové odstartovala výhra v soutěži MasterChef. Jak ale sama říká, už od útlého věku všechna její rozhodnutí do sebe zapadala jako puzzle. Dnes vaří v kuchyni michelinské restaurace v Londýně, vede kurzy vaření, vydala...