0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

37: Perník

37: Perník
sdílet:
Úkol s chutí Vánoc.

Pamětníci předchozích výzev dnes zajásají, protože dobře vědí, co tenhle úkol znamená. Je čas upéct perníčky na Vánoce. Zcela vážně. Jednak se výzva dostala do Pardubic, jednak je to samo o sobě dost ztřeštěné i vybočující z normálu, jednak je neděle a navíc je o Vánocích jako když najdete.

Vaším dnešním úkolem je upéct perníčky. Nejlépe takové, které se musí rozležet. Dodatečným, nesoutěžním úkolem je tyhle perníčky následně nesníst, ale uložit tak, aby vám vydržely až do Vánoc :-).

Perníčková inspirace z Apetitu:
 
Autor: Eva.Dvorakova

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...
Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu
  • Tipy a triky

Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu

Možná si ráno rádi přispíte, možná máte začátek svého dne rozpočítaný na vteřiny. Snídani ale odbýt nemusíte. I ve spěchu můžete dobře a plnohodnotně jíst, stačí se předem připravit. Lahodné smoothie, křupavé sendviče, báječné...

Obchod Apetit