Perníčky se velmi rychle začlenily mezi tradiční vánoční cukroví. Ale jistě během roku najdete i jiné příležitosti, kdy si je upéct. Třeba jako vkusný jedlý dárek k narozeninám. A pokud si netroufnete na zdobení perníčků bílkovou polevou, dávejte pečlivý pozor. Monika Brýdová vám ukáže nejrůznější zdobící techniky a fígle, jak parádně perníky nazdobit.
Videorecept
Suroviny
Na cca 4 plechy
Suroviny
Na cca 4 plechy
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3204 kcal
- Bílkoviny 96 g
- Sacharidy 432 g
- Tuky 106 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/12
Kapr 5x jinakNejlepší cukrovíNejkrásnější perníčkyŠtědrá večeře podle Apetitu