Tyhle perníčky s marcipánem jsou trochu jako vánoční varianta svatebních koláčků – mají skvělou náplň a jsou poctivě máčené v rumu. Ideální kombinace nejen pro vánoční cukroví, ale třeba také jako sladké pohoštění na nejrůznější oslavy.
Suroviny
Na asi 2 plechy
Suroviny
Na asi 2 plechy
Na těsto
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3829 kcal
- Bílkoviny 91 g
- Sacharidy 603 g
- Tuky 97 g
Postup přípravy
- 15 netradičních receptů na originální perníčky: Naplňte je, upečte na plechu nebo je obložte podobně jako chlebíčky Nejlepší perníčky, které jsou hned k jídlu i ty, na které se vyplatí počkat 15 receptů na voňavé perníčky podle Apetitu
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/12
Sváteční pečení je radost! Aby Vánoce byly opravdu sladké a veselé, máme pro vás nápadité perníčky, které ozdobí stůl i stromeček, cukroví, které letos prostě musíte mít, vláčný vánoční věnec i voňavé sladkosti z celého světa. Nejlepší rybí vývar je ten domácí, a tak vás ho naučíme. S tipy od šéfkuchaře Radka Šubrta to je hračka, a navíc velká lahůdka. Z jednoho základního vývaru pak můžete připravit hned čtyři různé rybí polévky. Vyrazili jsme na holčičí mejdan u Bjukitchen a máme pro vás spoustu receptů na úžasnou předvánoční party. Nechybí domácí vaječný koňak, který využijete jako welcome drink i božský jedlý dárek.