Perníčky, které se při pečení krásně nafouknou, vyvinula šéfredaktorka Hanka a tady je její recept. Tajemství tkví v žitné mouce. A jíst se dají hned i za měsíc. Norimberské perníčky jsou tradiční cukroví, kterým se naši sousedé právem pyšní od nepaměti.
celý 1 plech
Suroviny
celý 1 plech
Na polevu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 5426 kcal
- Bílkoviny 78 g
- Sacharidy 1087 g
- Tuky 64 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,7/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2010/12
Cukroví pro rok 2010Delikátní foie gras3× vánoční menuDárečky z kuchyně