Perníčky, které se při pečení krásně nafouknou, vyvinula šéfredaktorka Hanka a tady je její recept. Tajemství tkví v žitné mouce. A jíst se dají hned i za měsíc. Norimberské perníčky jsou tradiční cukroví, kterým se naši sousedé právem pyšní od nepaměti.
Suroviny
celý plech
Suroviny
celý plech
Na polevu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5426 kcal
- Bílkoviny 78 g
- Sacharidy 1087 g
- Tuky 64 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,7/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/12
Cukroví pro rok 2010Delikátní foie gras3× vánoční menuDárečky z kuchyně