Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Jak vykostit kuře

Jak vykostit kuře

Už žádné rozhodování, zda kuřecí paličky, křídlo, nebo stehno. Naučte se zpracovat celé kuře.
9. 5. 2012 | Autor: redakce Apetitu

Na kurzu vaření v Chefparade se spolu s lektorem naučíte kuře vykostit a využít z něj všechny části. Z kostí připravíte silný vývar, který se používá jako základ lahodných polévek, italských rizot a dalších jídel. Aby rodina nereptala, že pořád pečete jen kuře na másle, naučíte se připravit kuřecí prsa na sušených rajčatech, stehenní řízek na houbách i umotat roládu se slaninou.

Kurz Kuřecí speciality se koná v sobotu 12. května od 18 hodin ve škole vaření Chefparade

Menu kurzu:

  • Kuřecí prsa na sušených rajčatech
  • Stehenní řízek na houbách
  • Roládka se slaninou a tymiánem
  • Vývar z kostí
  • Flambovaný ananas


REKLAMA

Přidat komentář