Pošírované kuře je lehké, šťavnaté a křehké. Můžete ho využít do těstovin, salátů nebo jako samostatné hlavní jídlo. Kuřecí prsa pošírujte osm minut a pak nechte ve vodě dojít. Pošírované kuře je skvělým doplňkem i vašeho dietního jídelníčku.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 520 kcal
- Bílkoviny 93 g
- Sacharidy 11 g
- Tuky 5 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,7/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2009/3
Březen 2009