Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak vykostit kuře

kuře
ZDROJ: JK Sloan/Unsplash
sdílet:

Už žádné rozhodování, zda kuřecí paličky, křídlo, nebo stehno. Naučte se zpracovat celé kuře.

Na kurzu vaření v Chefparade se spolu s lektorem naučíte kuře vykostit a využít z něj všechny části. Z kostí připravíte silný vývar, který se používá jako základ lahodných polévek, italských rizot a dalších jídel. Aby rodina nereptala, že pořád pečete jen kuře na másle, naučíte se připravit kuřecí prsa na sušených rajčatech, stehenní řízek na houbách i umotat roládu se slaninou.

Kurz Kuřecí speciality se koná v sobotu 12. května od 18 hodin ve škole vaření Chefparade

Menu kurzu:

  • Kuřecí prsa na sušených rajčatech
  • Stehenní řízek na houbách
  • Roládka se slaninou a tymiánem
  • Vývar z kostí
  • Flambovaný ananas
Skryt pre seznam

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...