Nová registrace Zapomenuté heslo
18. 7. 2014
kuře
JK Sloan/Unsplash

Už žádné rozhodování, zda kuřecí paličky, křídlo, nebo stehno. Naučte se zpracovat celé kuře.

Na kurzu vaření v Chefparade se spolu s lektorem naučíte kuře vykostit a využít z něj všechny části. Z kostí připravíte silný vývar, který se používá jako základ lahodných polévek, italských rizot a dalších jídel. Aby rodina nereptala, že pořád pečete jen kuře na másle, naučíte se připravit kuřecí prsa na sušených rajčatech, stehenní řízek na houbách i umotat roládu se slaninou.

Kurz Kuřecí speciality se koná v sobotu 12. května od 18 hodin ve škole vaření Chefparade

Menu kurzu:

  • Kuřecí prsa na sušených rajčatech
  • Stehenní řízek na houbách
  • Roládka se slaninou a tymiánem
  • Vývar z kostí
  • Flambovaný ananas

Související články