Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak vykostit kuře

kuře
ZDROJ: JK Sloan/Unsplash
sdílet:

Už žádné rozhodování, zda kuřecí paličky, křídlo, nebo stehno. Naučte se zpracovat celé kuře.

Na kurzu vaření v Chefparade se spolu s lektorem naučíte kuře vykostit a využít z něj všechny části. Z kostí připravíte silný vývar, který se používá jako základ lahodných polévek, italských rizot a dalších jídel. Aby rodina nereptala, že pořád pečete jen kuře na másle, naučíte se připravit kuřecí prsa na sušených rajčatech, stehenní řízek na houbách i umotat roládu se slaninou.

Kurz Kuřecí speciality se koná v sobotu 12. května od 18 hodin ve škole vaření Chefparade

Menu kurzu:

  • Kuřecí prsa na sušených rajčatech
  • Stehenní řízek na houbách
  • Roládka se slaninou a tymiánem
  • Vývar z kostí
  • Flambovaný ananas
Skryt pre seznam

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč