Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

2023/5

Apetit Apetit 5/2023

2023/5

Obsah vydání

Oslavte s námi prostřednictvím květnového Apetitu, který vychází už 20. 4., už 19. narozeniny našeho časopisu.

Dechberoucí narozeninový dort Apricot pro nás upekla vyhlášená cukrářka Helena Fléglová. Popřát přišlo všech 7 šéfredaktorek, které se od roku 2004 vystřídaly u kormidla redakce, a podělily se s námi o svůj oblíbený recept.

Radujeme se ovšem nejen z narozenin, ale také z jarní úrody. V novém čísle proto nechybí pokrmy plné surovin, které si můžete přinést z farmářských trhů a obchodů – v receptech zazáří chřest, rebarbora, ředkvičky, mangold, jarní cibulka, čerstvé bylinky a jedlé květy.

Pro ještě krásnější jarní rána přinášíme hned 4 neotřelé nápady na sladké snídaně z toustového chleba.

Společně také nahlédneme do kuchařky Pavla Berkyho a vyzpovídáme mistry japonské kuchyně z restaurace Yamato, kteří do Prahy přivezli světové zlato.

Nechybí ani neokoukané nápady na večeře pro všední dny a předstvíme vám novou rubriku Trendy ze sítí.

Apetit, napsáno s chutí.

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč