0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty z jedlých kaštanů

Recepty z jedlých kaštanů

Jsou krásné na pohled, voní podzimem a dají se z nich vykouzlit sladké i slané dobroty. Řeč je o jedlých kaštanech, které jsou právě v kurzu. Před konzumací je nutné je uvařit, opéct nebo oloupat. Pokud si je koupíte syrové, zkonzumujte je co nejrychleji. Jsou totiž náchylné k vysychání i k plesnivění. V lednice vydrží nejdéle dva týdny. Při koupi a před použitím zkuste jeden až dva rozkrojit. Nesmějí být uvnitř černě zabarvené ani tvrdé a vyschlé. Vařené oloupané kaštany můžete zamrazit. Do kaštanů se zamilujete!

Kaštanová polévka s kapustou
Do 20 minut
Rating
4 / 5. Počet hodnocení: 2
Snadné
Kaštanové muffiny
Do hodiny
Rating
4 / 5. Počet hodnocení: 2
Snadné
Jedlé kaštany
Do hodiny
Rating
4 / 5. Počet hodnocení: 2
Velmi snadné
Kaštanové pyré
Více než hodinu
Rating
4 / 5. Počet hodnocení: 2
Snadné
Kaštany v karamelu
Do hodiny
Rating
4 / 5. Počet hodnocení: 2
Snadné
Kaštanový krém s hříbky
Do hodiny
Rating
4 / 5. Počet hodnocení: 2
Snadné

Obchod Apetit