Velmi elegantní variace na téma krocana s kaštanovou nádivkou (na Vánoce je oblíbený nejen v USA, ale i ve Francii, Anglii a Maďarsku)! Jemné krůtí maso získá na šťavnatosti a kaštanová nádivka báječně doladí celkovou chuť.
Suroviny
4
Suroviny
4
Na nádivku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 2422 kcal
- Bílkoviny 130.75 g
- Sacharidy 80.25 g
- Tuky 169.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/10
Říjen 2005