Hermelín všude, kam se podíváš!
Naložený hermelín musí být správně ochucený, ne moc pikantní ani mdlý. A hlavně musí být uvnitř krásně vláčný a krémový. A přesně takový už posedmé hledají organizátoři Velké sýrové nakládačky, soutěže o nejlepší nakládaný hermelín.
Fantazii účastníků se meze nekladou, a tak nejspíš návštěvníci ochutnají nevídané kombinace. Nejlahodnější a nejvzhlednější hermelín vybere odborná i laická porota. Vstup na akci je zdarma. K snědku budou připraveny grilované i nakládané hermelíny podle vítězných receptů z minulých let. Akce se koná v Hospůdce na hradbách v Praze na Vyšehradě v neděli od 15 hodin. Info: www.syrovanakladacka.cz
Tip redakce:
Nakládaný hermelín milujeme a experimentům s ním se vůbec nebráníme. Tady jsou naše oblíbené recepty: