Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Proč si zamilovat černý rybíz

camembert zapečený
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Bez přemýšlení si vhoďte pár kuliček do pusy. Chuť nabitá sluncem vás ohromí! Stejně tak šťáva, sirup, omáčka i buchta. Černý rybíz se k jídlu hodí víc, než si myslíte.

Navštivte spolu s námi blogerku v kuchyni. Věra Strnadová vám prozradí, proč si zamilovala černý rybíz a proč by neměl uniknout ani vaší pozornosti. Čerstvý černý rybíz je plný vitaminů, poslouží proto jako prevence nachlazení. Díky bohatému obsahu pektinu ho využijete při přípravě marmelád a rosolů. A naprosto nepřekonatelnou stálicí mezi českými moučníky je drobenkový koláč bohatě sypaný černým (a červeným) rybízem. Blogerka Věra vám prozradí recept na svůj oblíbený pečený camembert se sladkokyselou zálivkou z černého rybízu.

Pusťte se do vaření s černým rybízem v červnovém vydání časopisu Apetit.

Skryt pre seznam

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč