Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Polívková smršť zasáhla Anděl

Polívková smršť zasáhla Anděl
sdílet:

Poctivé jídlo zasytí a po celý tento týden také pomáhá.  Polévka je grunt. Když si ji koupíte od 26. ledna do 1. února v Praze na Andělu, zahřeje vás nejen v žaludku, ale také u srdce.

Díky akci Polívková smršť se totiž nejen dobře najíte, ale také přispějete na provoz centru odborné péče ERGO Aktiv, které vrací chuť do života lidem po mozkové příhodě a úrazech hlavy.

Jídlo pro zdraví

Dobrou polévkou můžete den začít, zpříjemnit si pracovní pauzu nebo si u ní večer odpočinout. Známí kuchaři představí v tomto posledním lednovém týdnu své oblíbené recepty. Zahřát se můžete dršťkovou polévkou od Filipa Sajlera a Ondřeje Slaniny, topinamburovým krémem michelinského šéfkuchaře Romana Pauluse i poctivou bramboračkou Dity P. Na kterou máte chuť vy? 

Více o akci na www.polivkovasmrst.cz

Skryt pre seznam
Autor: nikita.rybova

Apetit magazín