Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Aby pomerančová marmeláda nezhořkla

pomerančová marmeláda
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Bojíte se pustit do marmelády z pomerančů, že bude hořká? Snadné řešení.

 

Hořkou chuť způsobuje bílý povlak na slupce. Dokonale ji odstraňte a získáte báječnou dobrotu ke křupavému pečivu. 

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?
  • Kvízy

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?

Ne vše staré je špatné, což jistě platí o retro sladkostech. Některé z nich přežily obě války, minulý režim i jeho pád a pár z nich dokonce vstoupilo do nového tisíciletí, jiné jsou již jen mlhavou vzpomínkou, kterou si naše paměť...