Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
4,2 (27x)
18. 7. 2014
Pomerančový džem
Apetit
Pomerančový džem
Apetit


Snadné
< 120 min
4,2 (27x)

Pomerančová marmeláda nemusí být nahořklá! Pokud z kůry dokonale odstraníte bílou, hořkou část, získáte dobrotu, jakou jste ještě nejedli. Když přidáte doma upečený chleba, připravíte si skvostný zážitek. Pomerančovou marmeládou můžete také slepit linecké, třené banánky nebo jiné tradiční cukroví.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 0,5 litru džemu

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 0,5 litru džemu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1398 kcal
  • Bílkoviny 0 g
  • Sacharidy 334 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jak ozvláštnit chuť tradičního džemu? Jaký je rozdíl mezi marmeládou a džemem? Doma žádný, v legislativě zásadní. Vy si můžete uvařit obojí

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(27 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/11

Listopad 2008