Pomerančová marmeláda nemusí být nahořklá! Pokud z kůry dokonale odstraníte bílou, hořkou část, získáte dobrotu, jakou jste ještě nejedli. Když přidáte doma upečený chleba, připravíte si skvostný zážitek. Pomerančovou marmeládou můžete také slepit linecké, třené banánky nebo jiné tradiční cukroví.
Suroviny
Na 0,5 litru džemu
Suroviny
Na 0,5 litru džemu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1398 kcal
- Bílkoviny 0 g
- Sacharidy 334 g
- Tuky 0 g
Postup přípravy
- Jak ozvláštnit chuť tradičního džemu? Jaký je rozdíl mezi marmeládou a džemem? Doma žádný, v legislativě zásadní. Vy si můžete uvařit obojí
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/11
Listopad 2008