Pomerančová marmeláda s kůrou má svou charakteristickou, lehce nahořklou chuť. Rozhodně nevyhazujte ani pecky, právě ony také přidají na intenzitě chuti. Pomerančová zavařenina se hodí na palačinky, lívance, toasty, ale uplatní se i v pikantních omáčkách k drůbeži i na lososa, v dýňové polévce, promíchaná se zavařenými brusinkami ke svíčkové...
Suroviny
asi 4 sklenice
Suroviny
asi 4 sklenice
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 9200 kcal
- Bílkoviny 0 g
- Sacharidy 2288 g
- Tuky 0 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/1
Leden 2008