Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vynikající kotlety

kotlety
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Ještě než začnete péct kotlety, je potřeba vědět pár věcí. Jaké rady a triky týkající se kotlet třeba ještě neznáte?

 

Před pečením odstraníme přebytečný tuk a blány. Můžeme je také částečně zbavit kosti, případně maso u kosti trochu nařízneme, aby se kotlety rovnoměrně propekly. Dáváme pozor na to, aby nebylo maso u kosti krvavé, tomu holduje málokterý strávník.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč