Chystáte se na výlet do přírody? Pořádná svačina přijde vhod. Nespoléhejte se na hospody po cestě a připravte si domácí sendviče. Naducané, bohatě obložené, plné chuti a energie.
Připravte si tuto chutnou svačinu na výlet nebo v létě na piknik. Nebudete se moci dočkat. Majonézu můžete ochutit křenem nebo oblíbenou hořčicí. Kdo není příznivcem červené řepy, nahradí ji nakládanou okurkou a třeba jarní cibulkou.
Vezměte ji s sebou na výlet! Upečenou sekanou podávejte v rozkrojené bagetě nebo mezi dvěma chleby spolu s nakládanými okurkami, cibulkami a pálivou salsou nebo pikantní hořčicí.
Využijte zbytky od honosného nedělního oběda stejně jako Britové a naplňte křupavou bagetu plátky šťavnatého rostbífu. Je to jednoduché – bagetu podélně rozřízněte, obě strany potřete máslem, na spodní dejte hrst rukoly, křen s majonézou a na něj pláty měkoučkého rostbífu.
Více druhů sýra najednou v tomto sendviči násobí chuťový zážitek. Kombinace ementálu, camembertu, čedaru a sušených rajčat nadchne především vegetariány, které na sekanou zrovna neutáhnete.