Jak vypadalo sobotní odpoledne na Prague Food Festivalu? Nádherný výhled na celou Prahu, letní počasí a především lákavá nabídka špičkové gastronomie sem přilákala několik tisíc lidí.
Hned po otevření bran festivalu se začaly před jednotlivými stánky s delikatesami tvořit fronty.
Deset grandů většinou nestačí
Na festivalu funguje systém vlastní měny - takzvané grandy. Jeden grand má hodnotu 25 korun. Deset grandů, které dostanete ke vstupence, totiž zmizí velice rychle. Většina návštěvníků grandy musela dokoupit. A není se co divit.
Tolik vůní a chutí
Na výběr je pestrá nabídka české (například pečená kachna se škvarky a salátem nebo nadívaná křepelka s chřestovým ragú a smržovou omáčkou), japonské (velký výběr sushi) nebo třeba italské kuchyně (fritovaná bacala v bramborovém těstíčku s omáčkou pil-pil), které se dalo těžko odolat.