Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Naučte se kupovat maso: hovězí květová špička

hovězí maso
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Kráva není jen ‚přední a zadní maso‘! Představujeme vám poklad, který před vámi doposud v řeznictvích tajili, a přidáváme i návod, jak jej zužitkovat na maximum.

V novém seriálu vám postupně představíme různé druhy masa. Dozvíte se všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa. Tentokrát vám šéfkuchař Václav Frič poradí, jak a kde koupit hovězí květovou špičku. Dozvíte se, jak ji upravovat a servírovat. Uvařil pro vás také dvě jídla – z čerstvého masa pečenou květovou špičku se špenátem a knedlíky a z masa odleželého dokonalý rostbíf, který vás nadchne svojí intenzivní chutí.

První díl nového seriálu o nakupování a úpravě masa najdete v dubnovém vydání časopisu Apetit.

Skryt pre seznam

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč