Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,0 (22x)
18. 7. 2014
Zvěřina po burgundsku
Apetit
Zvěřina po burgundsku
Apetit


Snadné
> 60 min
4,0 (22x)

Známá francouzská úprava hovězího masa je vynikající i s různými druhy zvěřiny! Často se přidávají i žampiony – chcete-li, přihoďte na posledních dvacet minut dušení zhruba čtvrt kila očištěných hub.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 370.88 kcal
  • Bílkoviny 29.88 g
  • Sacharidy 22.25 g
  • Tuky 11 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(22 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/11

Listopad 2007

Související články