0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ve druhém kole Czech Food Cup uspěla Moravská chalupa

Ve druhém kole Czech Food Cup uspěla Moravská chalupa
sdílet:
V sobotu se ve Zlíně konalo druhé kolo Czech Food Cup a čtvrtý ročník klání o nejlepší český knedlík. Nejvíce zabodovala brněnská restaurace Moravská chalupa, která si odnesla celkem tři ocenění.

Tak jako v každém kole Czech Food Cup, i ve Zlíně mohli návštěvníci ochutnat soutěžní pokrmy. Každá restaurace soutěžila s národní specialitou, ve Zlíně to byla koprová omáčka. Druhým soutěžním jídlem byla regionální specialita, kterou si restaurace zvolily samy a mohly ji nahradit specialitou šéfa kuchyně.

Soutěž Czech Food Cup je součástí projektu Czech Specials aneb Ochutnejte Českou republiku. Do národního kola, které se uskuteční 1. května v Karlových Varech, poslala porota ve Zlíně Moravskou chalupu (postupuje za region jižní Morava), restauraci v horském hotelu Sepetná (postupuje za severní Moravu a Slezsko) a restaurant Sušil (postupuje za střední Moravu).


O nejlepší knedlík

Kromě soutěže Czech Food Cup také ve Zlíně bojovali kuchaři o nejlepší knedlík. Soutěž Český houskový knedlík – perla české kuchyně 2010 vyhlašuje Rada pro mezinárodní vztahy. První místo získala opět restaurace Moravská chalupa.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč