0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vyšel nový Apetit s nejlepšími dezerty babího léta

ovocný koláč
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Pohár s ostružinami, švestkový krambl, jablečný koláč… vychutnejte si s námi konec prázdnin a první školní dny. V novém Apetitu tentokrát najdete vše, co chcete jíst v prvním podzimním měsíci. Vařte s námi z toho, co je právě v nejlepší formě. Poradíme vám, jak zužitkovat švestky, slívy, ostružiny, cukety a další poklady měsíce září.

Zavzpomínáme na prázdniny. Redakce představuje svá oblíbená jídla, která ji vracejí zpátky na místa, kde s oblibou tráví svoji dovolenou. Podívejte se s námi do Provence, na Sicílii nebo do Saska. S redaktorkou Katkou Švejdovou si upečete šest moučníků z jednoho kynutého těsta. Dokonalé k (nejen) víkendové snídani.

Aby se děti vracely do školy s úsměvem, upečte jim vtipné sušenky a dortová lízátka. Přesný návod krok za krokem pro vás připravila Hanka Rawlings, kterou znáte ze stánku Apetitu na Prague Food Festivalu. Apetit září 2013 vychází ve středu 21. srpna. Koupíte ho na stáncích v České i Slovenské republice. Prolistovat si ho můžete hned teď v galerii pod článkem.

 
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit