Vyšel nový Apetit s nejlepšími dezerty babího léta

sdílet:
Pohár s ostružinami, švestkový krambl, jablečný koláč… vychutnejte si s námi konec prázdnin a první školní dny.

V novém Apetitu tentokrát najdete vše, co chcete jíst v prvním podzimním měsíci. Vařte s námi z toho, co je právě v nejlepší formě. Poradíme vám, jak zužitkovat švestky, slívy, ostružiny, cukety a další poklady měsíce září.

Zavzpomínáme na prázdniny. Redakce představuje svá oblíbená jídla, která ji vracejí zpátky na místa, kde s oblibou tráví svoji dovolenou. Podívejte se s námi do Provence, na Sicílii nebo do Saska.

S redaktorkou Katkou Švejdovou si upečete šest moučníků z jednoho kynutého těsta. Dokonalé k (nejen) víkendové snídani.

Aby se děti vracely do školy s úsměvem, upečte jim vtipné sušenky a dortová lízátka. Přesný návod krok za krokem pro vás připravila Hanka Rawlings, kterou znáte ze stánku Apetitu na Prague Food Festivalu.

Apetit září 2013 vychází ve středu 21. srpna. Koupíte ho na stáncích v České i Slovenské republice. Prolistovat si ho můžete hned teď v galerii pod článkem.

Fotogalerie: Vyšel nový Apetit s nejlepšími dezerty babího léta

Více
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit