Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Domácí bagety na výlet

Chystáte se na výlet do přírody? Pořádná svačina přijde vhod. Nespoléhejte se na hospody po cestě a připravte si domácí sendviče. Naducané, bohatě obložené, plné chuti a energie.

21. 3. 2012 | Autor: redakce Apetitu

Připravte si tuto chutnou svačinu na výlet nebo v létě na piknik. Nebudete se moci dočkat. Majonézu můžete ochutit křenem nebo oblíbenou hořčicí. Kdo není příznivcem červené řepy, nahradí ji nakládanou okurkou a třeba jarní cibulkou.
 

Vezměte ji s sebou na výlet! Upečenou sekanou podávejte v rozkrojené bagetě nebo mezi dvěma chleby spolu s nakládanými okurkami, cibulkami a pálivou salsou nebo pikantní hořčicí.
 

Využijte zbytky od honosného nedělního oběda stejně jako Britové a naplňte křupavou bagetu plátky šťavnatého rostbífu. Je to jednoduché – bagetu podélně rozřízněte, obě strany potřete máslem, na spodní dejte hrst rukoly, křen s majonézou a na něj pláty měkoučkého rostbífu.
 

Více druhů sýra najednou v tomto sendviči násobí chuťový zážitek. Kombinace ementálu, camembertu, čedaru a sušených rajčat nadchne především vegetariány, které na sekanou zrovna neutáhnete.

 

REKLAMA

Přidat komentář