Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,2 (5x)
18. 7. 2014
ryba
Pixabay.com
Jednoduché pečenáče
Pixabay.com


Snadné
> 60 min
4,2 (5x)

Přímo lahůdkové budou tyhle pečenáče, pokud je připravíte z makrel nebo sleďů. Udělat je ale můžete i ze pstruhů nebo ze zbylého štědrovečerního kapra – ten potřebuje odležení o něco delší, do Silvestra.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Na nálev

Na pečenáče

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 385.5 kcal
  • Bílkoviny 34.33 g
  • Sacharidy 10.33 g
  • Tuky 21.17 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Jednoduché pečenáče

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Související články

Utopenci

Vsaďte na ocet: 3 pochoutky na kyselo, které vás zbaví kocoviny

Setkání s přáteli mohou někdy dát pořádně zabrat. Pokud plánujete delší posezení, které si rádi zpříjemníte i troškou alkoholu, dřív nebo později vám přijde vhod nějaké to občerstvení. Hledáte tipy na domácí speciality, které dokáží zatočit s večerním hladem nebo ranní kocovinou? Čtěte dále. Tahle trojice kyselých dobrot vás nikdy nenechá na ocet.