Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,2 (90x)
18. 7. 2014
Úroda ze zahrádky
Apetit
Nakládaná rajčata
Apetit


Snadné
> 60 min
4,2 (90x)

Nemohou se vaši známí nabažit chuti nakládaných sušených rajčat z Itálie? Tak jim je připravte sami!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1-2 sklenice

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1-2 sklenice

Na nakládání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 420 kcal
  • Bílkoviny 1 g
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 28 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Plum, Beefsteak i Kumato: Nejzajímavější druhy rajčat a jak je využít v kuchyni Jak zavařit okurky, čalamádu, džem? Vše, co potřebujete vědět o zavařování a nakládání

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(90 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/12

Související články

nakládané houby

Škola vaření: Jak na nakládání hub a zeleniny na kyselo

Přinesli jste znovu plný košík hub a už nevíte, kam s nimi? Pak nastala ideální příležitost uchovat je pro zimní sezónu. Jednou z možností je sušení, část hub ovšem můžete také naložit do kyselého nálevu - získáte tak skvělou pochoutku k masu. Poradíme vám, jak připravit dokonalé nakládané houby na kyselo.