Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Nakládaný hermelín s jalovcem
ZDROJ: Apetitonline.cz
sdílet:
4.1/5 Počet hodnocení: 41
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1264 kcal
Bílkoviny 72 g
Sacharidy 4 g
Tuky 108 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Hermelín z olejové lázně potěší kdykoli, dochucující přísady můžete obměňovat podle nálady a stavu zásob ve spíži.

Související recepty

Suroviny

pepř
směs
jalovec
možno nahradit oblíbeným kořením
červená
beraní rohy
možno nahradit chilli papričkami
slunečnicový olej

Postup

1

Hermelín nakrájíme na větší kusy, cibuli na tlustší kolečka.

2

Do dobře umyté a vysušené sklenice navrstvíme sýr, cibuli a ostatní zeleninu.

3

Přidáme koření a zalijeme kvalitním olivovým olejem, aby byl obsah zcela ponořen.

4

Sklenici uzavřeme a necháme 3 dny odstát při pokojové teplotě.

5

Podáváme s čerstvým pečivem. V chladničce můžeme uchovat cca týden.

Související články

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/1

Apetit magazín

KVÍZ: Znáte legendy a příběhy populárních jídel?
  • Kvízy

KVÍZ: Znáte legendy a příběhy populárních jídel?

Pochutnáváte si celý advent na vaječném koňaku, od dětí loudíte kousek trdelníku, nemůžete se dočkat silvestrovských chlebíčků a vaším guilty pleasure je krevetový koktejl? Jak vám rozumíme! A pokud si navíc nemůžete pomoct a v každé...
AD
Sbohem chaosu v kuchyni: ušetříte místo i nervy!
  • Zajímavosti

Sbohem chaosu v kuchyni: ušetříte místo i nervy!

Říká se, že dobrý kuchař nikdy neviní své nástroje. Ale přiznejme si, kdo z nás nezažívá frustraci, když pátrá po té správné pánvičce schované někde mezi hromadou jiného nádobí? Pokud vaše kuchyň občas připomíná přeplněnou skříň, které...