
> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší

< 120 min
4,2
Perníčky s bílkovou polevou

> 60 min
4,2
Pomalu pečený králík s česnekem, cibulí a bylinkami

> 60 min
4,1
Klasický hovězí vývar

> 120 min
4,2
Pomalu pečená hovězí žebra

> 60 min
4,6
Svíčková na smetaně

< 60 min
4,1
Skandinávské mleté maso s bramborami

> 60 min
4,3
Klasická svíčková omáčka podle autorky kuchařek

> 60 min
4,2
Kančí guláš podle staročeského receptu

< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně

< 60 min
4,3
Utopenci

< 30 min
4,1
Pikantní nakládaný hermelín s chilli

> 120 min
4,2
Kohout na víně

> 60 min
3,9
Vyprošťovací zelňačka

> 60 min
4,7
Drůbeží vývar – základní recept

< 90 min
4,2
Uzená polévka s kroupami

< 120 min
4,2
Králík na paprice

> 60 min
4,2
Hovězí guláš podle Ondřeje Slaniny

> 120 min
3,7
Štěpánská hovězí pečeně

< 30 min
3,4
Rychlá rajská polévka do hrnečku

< 20 min
3,8
Houby ve sladkokyselém nálevu

> 60 min
4,4
Domácí kečup

> 60 min
4,2
Voňavá jablečná povidla

< 90 min
4,1