Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,1 (14x)
18. 7. 2014
Jehněčí kýta v bylinkové krustě
Apetit
Jehněčí kýta v bylinkové krustě
Apetit


Snadné
< 60 min
4,1 (14x)

To pravé slavnostní jídlo na svátky jara!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8-10

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8-10

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 199.13 kcal
  • Bílkoviny 6.75 g
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 12.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/3

Březen 2008