Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
4,2 (122x)
13. 4. 2015
Pomalu pečená jehněčí kýta na česneku s kaší
Apetit
Pomalu pečená jehněčí kýta na česneku s kaší
Apetit


Snadné
> 120 min
4,2 (122x)

Kýtu před pečením nezbavujte kosti, maso u ní chutná nejlíp. A nešetřete na česneku – vyloupané pečené stroužky jsou úžasná lahůdka. Pomalu pečená jehněčí kýta na česneku s kaší je opravdu slavnostní pokrm, který jaru sluší. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 osob

Na kaši

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4713 kcal
  • Bílkoviny 380 g
  • Sacharidy 234 g
  • Tuky 241 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(122 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Pomalu pečená hovězí žebra

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/4

Jaro v kuchyniNejlepší jehněčíSváteční pečeníVejce 5x jinakDobroty pro koledníky