Kýtu před pečením nezbavujte kosti, maso u ní chutná nejlíp. A nešetřete na česneku – vyloupané pečené stroužky jsou úžasná lahůdka. Pomalu pečená jehněčí kýta na česneku s kaší je opravdu slavnostní pokrm, který jaru sluší.
Suroviny
Pro 8 osob
Suroviny
Pro 8 osob
Na kaši
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4713 kcal
- Bílkoviny 380 g
- Sacharidy 234 g
- Tuky 241 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/4
Jaro v kuchyniNejlepší jehněčíSváteční pečeníVejce 5x jinakDobroty pro koledníky