Při přípravě říjnového nedělní menu jsme se inspirovali nesmrtelnými recepty z klasické kuchařky Kniha rozpočtů a kuchařských předpisů královny české kuchyně Marie Janků-Sandtnerové. Zahajte s námi chutnou hostinu vyhlášenou milánskou polévkou.
Suroviny
Pro 5 osob
Suroviny
Pro 5 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1319 kcal
- Bílkoviny 54 g
- Sacharidy 123 g
- Tuky 65 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
0,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2019/10
Také se každý rok těšíte na české číslo tolik jako my v redakci? Konečně jsme se dočkali, protože říjnový Apetit plný známých chutí v tradiční i netradiční podobě vychází už 18. 9. 2019! Vždy si říkáme, že už jsme z české kuchyně vyzkoušeli a ochutnali snad úplně všechno, a přesto nás dokáže znovu a znovu překvapovat. Vychutnejte si s námi rodinné večeře plné vzpomínek na dětství, nedělní menu podle Sandtnerky či moučníky, ve kterých hrají prim povidla, tvaroh, mák a perník! Nechybí samozřejmě ani hřejivé recepty plné sezonních surovin, které vás během prvních sychravých dní pohladí po duši. Apetit, napsáno s chutí.