Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Segedínský guláš z hovězího
Segedínský guláš z hovězího


> 60 min
0,0 (0x)

Guláš budem dělat buď v papiňáku (rychlejší 50min) nebo v klasickém hrnci s pokličkou (2,30 až 3hod, než změkne maso, záleží na krávě).


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Postup přípravy

Autor: bronek75

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Hodnocení receptu

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet