Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
4,5 (85x)
29. 7. 2014
Segedínský guláš se zakysanou smetanou
Apetit
Segedínský guláš se zakysanou smetanou
Apetit


Snadné
> 120 min
4,5 (85x)

Segedínský guláš – jeden ze symbolů maďarské kuchyně. V zemi svého původu se sice jmenuje trochu jinak, ale na tom tak úplně nezáleží. Když se adoptuje, tak se i přejmenovává! Důležité je, že kombinaci křehkého a šťavnatého vepřového, husté smetanové omáčky s pikantním naloženým zelím se u nás moc líbí a recept zdomácněl.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 687 kcal
  • Bílkoviny 53 g
  • Sacharidy 19.5 g
  • Tuky 47.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jak vypadá maďarský lángos a další poklady uherské kuchyně? Halászlé, perkelt či lecsó

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(85 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Tradiční segedínský guláš

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/1

Leden 2008