Segedínský guláš – jeden ze symbolů maďarské kuchyně. V zemi svého původu se sice jmenuje trochu jinak, ale na tom tak úplně nezáleží. Když se adoptuje, tak se i přejmenovává! Důležité je, že kombinaci křehkého a šťavnatého vepřového, husté smetanové omáčky s pikantním naloženým zelím se u nás moc líbí a recept zdomácněl.
Suroviny
4-6
Suroviny
4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 687 kcal
- Bílkoviny 53 g
- Sacharidy 19.5 g
- Tuky 47.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/1
Leden 2008