Perfektně připravený steak si žádná jednoduchou přílohu, která jeho chuť dokonale podtrhne. Vsaďte na smetanovo-hořčičnou omáčku, která je zároveň jemná i řízná, a zlaté hranolky z trouby. Touto rychlou večeří okouzlíte každého milovníka masa.
Videorecept
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na omáčku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 717 kcal
- Bílkoviny 55.5 g
- Sacharidy 3 g
- Tuky 51.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2023/3
Přivítejte s březnovým Apetitem, který vychází už 16. 2. 2023, přicházející jaro. To se do nového vydání promítlo hlavně v podobě vitaminy nabitých klíčků a výhonků, které jsme nejdříve vypěstovali a poté použili do lahodných pokrmů. Nechybí ani další poklad sezony – nádherně zbarvené krvavé pomeranče, které zazáří nejen v salátech a dezertech, ale překvapivě i v majonéze či jako doprovod pečených kachních stehen. Společně se také vrhneme na jarní úklid lednice, ze zbytků džemů, arašídového másla, citronového krému či kondenzovaného mléka upečeme úžasné dezerty. Vzhledem k tomu, že březnové dny bývají ještě chladné, přidáme na zahřátí recepty na čtveřici pozapomenutých českých polévek a indické speciality od Ilony Bansal. Připravili jsme pro vás i ochutnávku z nové knihy z dílny Apetitu, kuchařky Mleté maso. Vyzpovídali jsme také sedm inspirativních žen, kterým se daří měnit tvář české gastronomické scény. Apetit, napsáno s chutí.