Roštěnka je pěkně mramorovaný plátek z nízkého roštěnce vysoký 2–2,5 cm, ze kterého připravíte skvělý steak. Správně propečený, krásně šťavnatý a rozplývající se na jazyku... Přesně takový s námi připravíte! Recept na steak z roštěnky a liškovou omáčku přikládáme...
Videorecept
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Lišková omáčka
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2041 kcal
- Bílkoviny 100 g
- Sacharidy 64 g
- Tuky 153 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/11
Podzimní plískanice a mlhy jsou regulérním důvodem k tomu, zůstat doma, zachumlat se do deky a nic nedělat. Povolte si prohlížení časopisů, čtení tlustých románů, poslouchání praskotu v krbu a spoustu dobrého jídla bez výčitek. Anebo pozvěte partu známých a společně si uvařte pohodu...S námi vždycky připravíte steak, jak má být! Správně propečený, krásně šťavnatý a rozplývající se na jazyku. Máme pro vás tipy na nákupy, rady šéfkuchaře i recepty na ideální doprovod – omáčky, přílohy a bylinková másla.V televizi právě běží soutěž MasterChef Česko, ve které amatérští kuchaři plní nejrůznější úkoly a bojují o postup do dalších kol. Jak by to vypadalo, kdyby soutěžili sami porotci? Zadali jsme jim záludný úkol: proměnit klasické české jídlo ve specialitu, která by je poslala rovnou do finále!BONUS: Velká soutěž o zástěry s designem od kuchařských es