Inspirovali jsme se drinky zvanými shrub – vznikají ze sirupu složeného ze dvou dílů ovoce a dvou dílů octa na jeden díl cukru. Na shrub můžete použít libovolné ovoce (nejrychleji se macerují v cukru jahody) a experimentovat třeba s kořením.
Suroviny
Na cca 500 ml sirupu
Suroviny
Na cca 500 ml sirupu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 636 kcal
- Bílkoviny 2 g
- Sacharidy 148 g
- Tuky 1 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
0,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2018/7
S prázdninami máme spojené jen ty nejlahodnější vzpomínky. Pusa modrá od borůvek, třešně rovnou ze stromu, buřty opékané nad ohněm nebo brambory pečené v popelu, sladké koláče, které uměla babička nejlíp na světě… A k tomu vůně léta ve vzduchu a pohoda všude kolem. Užijme si společně další takový nezapomenutelný červenec! S novým číslem Apetitu hravě zvládnete uspořádat pro přátele opravdovou jižanskou hostinu, vařit na otevřeném ohni nebo uložit do sklenic kousek slunného léta, abyste si ho mohli během studenějších měsíců připomenut. Vítané osvěžení uprostřed toho nejparnějšího počasí vám přinesou chladivé ledové tříště. A pokud vám vrtá hlavou, jak letos naložit se sladkou úrodou, máme pro vás spoustu nápadů na šťavnaté dezerty. Apetit, napsáno s chutí.