Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Vydatné klobásky
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Vydatné klobásky

4.3/5 Počet hodnocení: 6
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2935 kcal
Bílkoviny 162 g
Sacharidy 267 g
Tuky 136 g
Vláknina 60 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Skvělé s bramborami

Související recepty

Suroviny

větší kusy
rostlinný olej
velká, nasekaná nadrobno
konzervované
sójová omáčka 1 PL
worcesterská omáčka 1 PL

Postup

1

Na velké silnostěnné pánvi opečte klobásky.

2

Vyjměte je a uchovejte v teple. Pak do pánve vsypte cibuli a opékejte ji tři až čtyři minuty, dokud nezměkne.

3

Přidejte okapané fazole a konzervovaná rajčata a dvě nebo tři minuty je prohřívejte. Ochuťte sójovou a worcesterskou omáčkou, přilijte 150 ml horké vody, promíchejte a ještě dvě až tři minuty vařte, aby omáčka trochu zhoustla.

4

Do pánve vraťte opečené klobásky a všechno nechte ještě minutku prohřát.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2005/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2005/4

Komentáře

31.08.2007 13:18
Recept se nachází v č.4/05, str.16
06.09.2006 19:39
Moc dobré a hlavně rychlé jídlo, spíš večeře. Zdálo se mi to dost kyselé, přidala jsem kečup a nemělo to chybu. Omáčka pěkně zhoustla. Jedli jsme to s chlebem.

Apetit magazín