< 30 min
4,2
Dokonalý domácí hamburger
< 45 min
4,7
Rajská polévka
< 90 min
4,6
Pravá boloňská omáčka
< 60 min
4,4
Ratatouille
< 60 min
4,5
Klasické masové kuličky v rajčatové omáčce
< 60 min
4,4
Minestrone
< 60 min
4,4
Chilli con carne
< 45 min
4,4
Rajčatovo-cizrnové kari
> 60 min
4,2
Italské ossobuco - základní recept
< 60 min
4,2
Tradiční italské lasagne s červeným vínem
< 120 min
4,3
Džuveč s vepřovým masem
> 120 min
4,2
Dokonalé boloňské ragú
< 45 min
4,0
Rajčatové sugo
< 20 min
4,3
Rajčatové základy neboli 4 varianty rajčatové omáčky na pizzu
< 45 min
4,6
Hustá čočková polévka
< 30 min
4,3
Penne all’amatriciana
< 30 min
4,5
Lečo de luxe
> 120 min
4,5
Základní hovězí ragú
< 120 min
4,3
Lasagne s kuřecím masem
< 60 min
4,4
Tortilla s pikantními fazolemi
< 50 min
3,9
Kuře Marengo
< 30 min
4,3
Těstoviny s omáčkou s tuňákem a rajčaty
< 60 min
4,2
Jambalaya
< 60 min
4,2
Pečená vejce po mexicku
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem