Nejrychlejší cesta, jak dostat ovoce za zahrádky rovnou do koláče je krambl! Podle sezony a chuti můžete libovolně obměňovat ovoce nebo do žmolenky přidat jiné oříšky či semínka.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 398.33 kcal
- Bílkoviny 7.33 g
- Sacharidy 33.67 g
- Tuky 24.33 g
Postup přípravy
- 5 nejlepších receptů na krambl: Snadný dezert připravíte během chvilky Křupavý dezert s ovocem, který zvládne každý: Naučte se upéct ten nejlepší krambl!
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
1,8/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2022/5
Užijte si s květnovým Apetitem jedno z nejkrásnějších období v roce. Uspořádejte s námi pro své blízké hostinu pod širým nebem, kde zkrátka jídlo chutná nejlépe. V menu by neměla chybět májová brynza i první úroda čerstvé zeleniny i ovoce – chřest, špenát, jarní cibulka, rebarbora, ředkvičky, jahody... Připravte si pestré saláty plné rozmanitých chutí i barev a podlehněte kouzlu snadné přípravy masových kuliček z trouby. Mamince upečte za vždy otevřenou náruč k svátku dechberoucí dezert. Taťána Shamma vás naučí pohlížet zcela jinak na stravování bez masa, Hana Šindelářová vám prozradí vše, co jste chtěli vědět o zavařování, Anička Grosmannová se ve své glose zamyslí nad lidovým jídlem a Hanka Zemanová vás díky své stejnojmenné kuchařce provede rytmem roku. Apetit, napsáno s chutí.