0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s mandlovou moukou

Mandlová mouka patří k nejoblíbenějším při přípravě bezlepkových a low carb dezerů a jídel. Pečení s mandlovou moukou je jiné než s moukou klasickou, ale přesto z ní lze připravit výborné druhy pečiva a koláčů. Mandlová mouka se vyrábí pomletím čistých mandlí na jemný prášek. Může být také v celozrnné verzi, pokud opužijeme mandle neloupaná.

...

   
Vzhledem ke svému složení je mandlová mouka podobně jako mandle samotné bohatým zdrojem vitamínů a minerálů, například hořčíku, fosforu, zinku, vápníku a vitamínu E. Navíc obsahují nenasycené mastné kyseliny.

Mandlová mouka se používá zejména při pečení, ale lze z ní připravit i mandlové mléko, domácí marcipán či slavné makronky.


Celý popis

Obchod Apetit