Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 50 min
4,2 (65x)
20. 1. 2017
Základní rizoto (risotto bianco)
Apetit
Základní rizoto z trouby
Apetit


Velmi snadné
< 50 min
4,2 (65x)

Jednoduché a chutné rizoto je základem pro mnoho dalších variant. Přidat můžete například houby, kuřecí maso nebo špenát. Recept na základní rizoto, které připravíte v troubě, si určitě osvojte, protože právě díky němu se vám otvírá široká škála dalších chutných variant.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2293 kcal
  • Bílkoviny 80 g
  • Sacharidy 347 g
  • Tuky 54 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(65 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/1

Leden 2009