Jednoduché a chutné rizoto je základem pro mnoho dalších variant. Přidat můžete například houby, kuřecí maso nebo špenát. Recept na základní rizoto, které připravíte v troubě, si určitě osvojte, protože právě díky němu se vám otvírá široká škála dalších chutných variant.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2293 kcal
- Bílkoviny 80 g
- Sacharidy 347 g
- Tuky 54 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2009/1
Leden 2009