Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,6 (11x)
31. 8. 2021
Zapečený sendvič s tuňákem a avokádem
Apetit
Zapečený sendvič s tuňákem a avokádem
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,6 (11x)

Pokud nemáte po ruce avokádo, můžete je nahradit trochou majonézy – sendvič bude také chutný, ale už ne tak zdravý.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 2264 kcal
  • Bílkoviny 148.5 g
  • Sacharidy 158.5 g
  • Tuky 113 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

    • Gril ETA Vital 1162 90000
    • 1039 Kč 1299 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Ventilátor sloupový Rohnson R-8110 EcoFlow
    • 2399 Kč 2999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Mobilní klimatizace ETA Fresco 0578 90000
    • 5599 Kč 6999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril Rohnson R-2114
    • 559 Kč 699 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Ochlazovač vzduchu ETA Frost 2568 90000
    • 1759 Kč 2199 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Mobilní klimatizace ETA Freezy 1578 90000
    • 6399 Kč 7999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril Rohnson R-250
    • 1279 Kč 1599 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Zmrzlinovač Ariete Party Time Ice Cream ART 643
    • 1199 Kč 1599 Kč
    • -25 %
    • Koupit
    • Pákový kávovar SAGE BES875BSS
    • 12472 Kč 15590 Kč
    • -20 %
    • Koupit
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/9

Zářijový Apetit, který vychází 12. 8., vám ulehčí návrat do lavic i pravidelného režimu! Poradíme, jak udělat tu nejlepší svačinu na světě, jak se vyhnout přemíře cukru, lepku a smetany a nahradit je v dezertech jejich lehčími a zdravějšími variantami i jak si poradit s rodinnou večeří, která udělá radost nejen vašim dětem, ale i vám samotným. Prozradíme, po jakých plodech se v září dívat v přírodě i na trzích a jakými lahodnými způsoby s přinesenými úlovky naložit. Představíme i novou rubriku Legendy o jídle, v níž vás budeme každý měsíc seznamovat nejen se slavnými recepty, ale i příběhy, které se k nim vážou. A pokud jste si letos nedopřáli dovolenou, společně se vydáme i na nezapomenutelnou gurmánskou cestu Francií. Apetit, napsáno s chutí.

Související články