Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4/5 Počet hodnocení: 5
Do 30 minut Velmi snadné Pro 2 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2997 kcal
Bílkoviny 138 g
Sacharidy 130 g
Tuky 216 g
Vláknina 5 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Ke sledování napínavých sportovních klání zkrátka potřebujete to správné občerstvení... Tyhle vyladěné jednoporcovky jsou jasnou volbou!

Související recepty

Suroviny

uzená
olivový olej 1 PL
česnek 4 stroužky
nadrobno
na dochucení, lze nahradit jinou chilli omáčkou
rukola 2 hrsti
bageta 2 ks
střední, podélně rozkrojené

Postup

1

Z uzených kuřecích stehen odstraňte kůži a maso oberte. Nakrájejte nahrubo a odložte. V pánvi na oleji 30 sekund opékejte česnek. Přidejte kuřecí maso a zahřívejte 2 minuty. Podlijte smetanou, přidejte tabasco podle chuti a vařte asi 2 minuty do zhoustnutí. Odstavte.

2

Směs navršte na spodní poloviny baget, posypte rozdrobeným sýrem a doplňte rukolou. Přiklopte a nakrájejte na špalíky.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2016/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2016/6

Apetit magazín

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní
  • Zajímavosti

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní

Zbyla vám doma dýně, která čeká na svou poslední šanci zazářit? Proměňte ji ve voňavé dýňové donuty! Z jedné dýně tak zvládnete připravit nejen dýňovou polévku na zahřátí, ale i sladkou tečku, která elegantně uzavře dýňovou sezonu. ...
Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...