Křupou, voní a chutnají! Tyto sendviče si zamilujete pro jejich jednoduchost i jedinečnou chuť.
Suroviny
tuňák (konzerva)
200
g
tuňák v rostlinném oleji možno nahradit jinými rybami
jarní cibulka
3
ks
nasekaná najemno i s natí
majonéza
4
PL
chleba
3
plátky
tmavý
sýr
50
g
strouhaný tvrdý sýr
sůl
pepř
paprika mletá sladká
na poprášení
Postup
1
Nálev z plechovky slijte a maso promíchejte v misce s cibulkou a majonézou. Osolte a opepřete, ryba snese i výraznější okořenění.
2
Gril nebo troubu předehřejte na nejvyšší teplotu a chléb opečte dohněda z obou stran. Pak na něj naneste tuňákovou směs, posypte sýrem a znovu krátce zapečte, až začne sýr bublat.
3
Chleby překrojte napůl a podávejte poprášené červenou paprikou.
Komentáře
Anonym
29.07.2008 17:16
mňam mňam
Helena A.
27.09.2014 20:01
Překvapivě lahodné, snadné a
Překvapivě lahodné, snadné a rychlé. Co víc si přát? Výborný recept, vůbec by mne ta kombinace nenapadla. Díky!