0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4.5 / 5. Počet hodnocení: 11
Do 10 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1832 kcal
Bílkoviny 94 g
Sacharidy 207 g
Tuky 61 g
Vláknina 26 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Křupou, voní a chutnají! Tyto sendviče si zamilujete pro jejich jednoduchost i jedinečnou chuť.

Suroviny

tuňák (konzerva) 200 g
tuňák v rostlinném oleji možno nahradit jinými rybami
jarní cibulka 3 ks
nasekaná najemno i s natí
majonéza 4 PL
chleba 3 plátky
tmavý
sýr 50 g
strouhaný tvrdý sýr
sůl
pepř
paprika mletá sladká
na poprášení

Postup

1

Nálev z plechovky slijte a maso promíchejte v misce s cibulkou a majonézou. Osolte a opepřete, ryba snese i výraznější okořenění.

2

Gril nebo troubu předehřejte na nejvyšší teplotu a chléb opečte dohněda z obou stran. Pak na něj naneste tuňákovou směs, posypte sýrem a znovu krátce zapečte, až začne sýr bublat.

3

Chleby překrojte napůl a podávejte poprášené červenou paprikou.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2004/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2004/4

Komentáře

Anonym

kdo by řekl že to bude taková lahůdka??!mňáááám!!..jdu si udělat další:)

Apetit magazín

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků
  • Lidé a jídlo

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků

Na začátku byla myšlenka setkat se s vámi, našimi čtenáři, nejen v létě, ale také v druhé polovině roku. Vychutnat si skvělé jídlo, popovídat si, nakoupit dárky, zkrátka si užít krásný den. Bude osvědčený letní recept fungovat i v zimě?...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč