Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4.5/5 Počet hodnocení: 12
Do 10 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1832 kcal
Bílkoviny 94 g
Sacharidy 207 g
Tuky 61 g
Vláknina 26 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Křupou, voní a chutnají! Tyto sendviče si zamilujete pro jejich jednoduchost i jedinečnou chuť.

Suroviny

tuňák (konzerva) 200 g
tuňák v rostlinném oleji možno nahradit jinými rybami
jarní cibulka 3 ks
nasekaná najemno i s natí
majonéza 4 PL
chleba 3 plátky
tmavý
sýr 50 g
strouhaný tvrdý sýr
sůl
pepř
na poprášení

Postup

1

Nálev z plechovky slijte a maso promíchejte v misce s cibulkou a majonézou. Osolte a opepřete, ryba snese i výraznější okořenění.

2

Gril nebo troubu předehřejte na nejvyšší teplotu a chléb opečte dohněda z obou stran. Pak na něj naneste tuňákovou směs, posypte sýrem a znovu krátce zapečte, až začne sýr bublat.

3

Chleby překrojte napůl a podávejte poprášené červenou paprikou.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2004/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2004/4

Komentáře

27.09.2014 20:01

Překvapivě lahodné, snadné a rychlé. Co víc si přát? Výborný recept, vůbec by mne ta kombinace nenapadla. Díky!

29.07.2008 17:16
kdo by řekl že to bude taková lahůdka??!mňáááám!!..jdu si udělat další:)

Apetit magazín

Jak na to: porcování kuřete
  • Tipy a triky

Jak na to: porcování kuřete

Kuchař, který umí zužitkovat všechno, si zaslouží úctu. Zrovna kuře se dá využít se vším všudy. Než začnete vařit, musíte ho však správně naporcovat. ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč