Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Václavkový guláš

Popis receptu: 
Podzimní houbová dobrota.
Autor: Věra Růžičková
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    asi 300 kloboučků václavek 3 cibule 1/2 kg brambor sladká a pálivá paprika kmín pepř a sůl

Příprava jídla

V hrnci zpěníme nakrájenou cibuli, na kterou přidáme očištěné kloboučky václavek (větší můžeme rozkrojit) a osolené krátce podusíme. Posypeme sladkou a pálivou paprikou, bohatě okmínujeme a zalijeme asi 1/2 litrem vody a 10 minut dusíme. Přidáme oloupané a na kousky nakrájené brambory a dusíme dokud nejsou brambory měkké. Pokud je třeba zahustíme guláš moukou rozmíchanou v trošce vody a ještě povaříme. Guláš podáváme s chlebem.
REKLAMA

Přidat komentář