Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Tatarák z červené řepy

Popis receptu: 
Recept H. Michopolu. Ještě jsem nezkoušela.
Autor: Martina Pojmonová
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 1
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    1 červená řepa, olivový olej, sůl, pepř, utřený stroužek česneku, 1 ČL octa, mozzarella a čerstvá bazalka.

Příprava jídla

Syrovou řepu oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Připravíme si zálivku z: olivového oleje, soli, pepře, utřenéhou stroužku česneku, 1 ČL octa. Zálivku ušleháme, přelijeme s ní řepu, promícháme a necháme min. 2 hodiny marinovat v lednici. K řepě, ze které slijeme marinádu, přidáme mozzarellu a posypeme čerstvou bazalkou.
REKLAMA

Přidat komentář