Japonský okurkový salát

Japonský okurkový salát

Hodnocení receptu
Průměr: 3.5 (2)
Do 30 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 281 kcal
Bílkoviny 3 g
Cukr 30 g
Tuky 15 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik

Křupavé proužky

Suroviny

Na salát
okurka 2 ks
pevné, malé
zázvor (čerstvý) 100 g
nakládaný, japonský
Na zálivku
vinný ocet bílý 1 PL
rostlinný olej 1 PL
sójová omáčka 1 ČL
krupicový cukr 1 ČL
přírodní
Okurky pečlivě omyjte a podélně naloupejte na dlouhé průsvitné plátky. Nejlépe to půjde pomocí běžné škrabky na brambory. Plátky nakládaného japonského zázvoru nakrájejte napříč na jemné nudličky. Suroviny na zálivku prošlehejte. Plátky okurek naaranžujte do misky nebo přímo na jednotlivé talíře, posypejte kousky zázvoru a zakapejte zálivkou.

Obchod Apetit