Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Palak Aloo

Popis receptu: 
Špenát je typická jarní surovina - zkuste si ho připravit na indický způsob :-)
Autor: Terezie Kouřilová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    1 balení mražených špenátových listů 6 středních brambor 2 lžičky prolisovaného česneku 2 lžičky strouhaného zázvoru 8 karí listů 2 lžičky mletého koriandru 1 lžička garam masaly 1 lžička kurkumy čerstvě mletý pepř sůl olej

Příprava jídla

Brambory oškrábeme, nakrájíme na středně velké kostky, promícháme s olejem a kurkumou a dozlatova upečeme v troubě. Na pánvici rozehřejeme olej a asi 2 minuty na něm smažíme česnek a zázvor. Přidáme koriandr a smažíme další minutu. Dáváme pozor, aby se nic nepřipálilo! Přidáme špenát a trochu vody nebo mléka, karí listy, garam masalu, pepř a sůl. Podusíme doměkka. Před podáváním smícháme s upečenými brambory.
REKLAMA

Přidat komentář