
Malinovka s mátou a melounem
Ještě většího chladivého efektu dosáhnete, když meloun předtím uložíte do mrazáku. Před odšťavením ho nechte trochu rozmrazit
Vydání: 2005/7
Autor: redakce Apetitu
Počet porcí: 2 sklenice
Ingredience
- 4–5 snítek čerstvé máty
- 500 g dřeně červeného melounu, bez zrníček a nakrájené na kostky
- 180 g mražených malin
- trochu cukru na dotažení chuti
Příprava jídla
1. Snítky máty trochu pomačkejte v dlani, aby vznikla jakási kulička, a vložte do odšťavňovače. Přidejte kostky melounu i maliny.
2. Promíchejte, případně doslaďte a podávejte.
Tip Apetitu:
Klidně použijte běžný mixér, jen mátu nasekejte nadrobno. Jestli máte radši jemnější šťávu, můžete ji po rozmixování přecedit.
2. Promíchejte, případně doslaďte a podávejte.
Tip Apetitu:
Klidně použijte běžný mixér, jen mátu nasekejte nadrobno. Jestli máte radši jemnější šťávu, můžete ji po rozmixování přecedit.
Přidat komentář
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
Komentáře
Alena (neověřeno)
2. Září 2007 15:37